Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, ivedi çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta sarhoş olmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları onat fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca amelî olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanların hafif boşaltma olmalarını sağlar.

Kaçış yolları, bir konstrüksiyonnın herhangi bir noktasından ülke seviyesindeki caddeye denli olan devamlı ve engellenmemiş yolun hepsidır. Kaçış yolları kapsamına;

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa dahi esrarı akçakesme ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sayesinde emin âlem oluşturur.

Icap bayilerimiz gerekse elden kâmilen satış olarak bayağıda bucak alan illere özen vermekteyiz.

Yangın bapları, yangın güvenliği bâtınin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları hakkında bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı yararlanmaı ile ilgili pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Gök Yangın olarak binalarınıza binalacak yangın merdivenlerini en kaliteli Yangın Çıkış Kapısı çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı umumiyetle 60 dakika, B klası bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı Yangın Çıkış Kapısı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Başkaca, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyartıyorlar.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara tatminkâr olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlamlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya girişine yardımcı olacaktır.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği konusundaki vukuf birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve çağcıl tasarımlarla birleştirerek hayat alanlarınıza valör katmayı hedeflemektedir.

Yangın Bapsı seçerken dikkat edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Yangın Kapısı Fiyatları Kapkaloriın metanet süresi ve klası belirlenmelidir.

Report this wiki page